رئیس بنیاد ساوه:
حماسه شهدا در 17شهریور مقدمه پیروزی انقلاب بود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۲
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ساوه ضمن گرامیداشت شهدای یوم الله 17 شهریور گفت: حماسه شهدا در این روز عامل تشدید مبارزات و تسریع درسقوط رژیم و مقدمه پیروزی انقلاب بود و این روز نقطه عطفی درتاریخ است.
به گزارش ایثار واحد "استان مرکزی"، سیدمصطفی کشفی درادامه افزود: 17 شهریور، روز حماسه ملت ایران بود و روزی که در آن، خونهای بسیاری بر زمین ریخته شد و از ثمره آن، درخت تنومند جمهوری اسلامی به بار نشست و مردم دلیر و شجاع، جوانان غیور و با ایمان، مرد و زن، و پیر و جوان، همه و همه در این روز چون سیلی خروشان به خیابانها جاری گشته و بر ضد رژیم پهلوی شعار دادند و مخالفت آشکار خود را اعلام داشتند.
رئیس بنیاد ساوه با اشاره به اهمیت این روز عظیم ادامه داد: حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي در نخستين سالگرد قيام خونين 17 شهريور در مدرسه فيضيه فرمودند: «روز 17شهریور57 از ایام الله است» وما بايد يادمان نرود که چه خونهایی در راه پیروزی ریخته شده است؛ به جاست این روز را گرامی بداریم و در پاسداشت خون پاک شهیدان والا مقام آن بکوشیم زیرا آنان در حمایت از امام، از جانشان گذشتند تا مردم ایران پیروز و سربلند باشند.
وی در پایان گفت: سلام بر این روز بزرگ که بهترین انسانها، فریادهای امام را لبیک گفتند و عاشقانه راه امام حسین(ع) را برگزیدند و در خونهای پاکشان غلطیدند و البته رفتنشان، زمینهساز بازگشت پیروزی آفرین امام به میهن شد و آنان رفتند تا امام بیاید؛ رفتند تا اسلام و قرآن زنده شود؛ رفتند تا دیگر یاران بمانند؛ راهشان پر رهرو و نامشان در قاموس شاهدان انقلاب، پر رنگ و مزّین باد.
انتهای پیام/