گردهمایی و کارگاه آموزشی و درمانی جانبازان شدید ریوی برگزار شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۲۵
گردهمایی و کارگاه آموزشی و درمانی جانبازان شدید ریوی امروز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه در موزه ملی شهدا برگزار شد.
به گزارش «ایثار»، دکتر محمد رضا صدیقی مقدم در این گردهمایی و کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه برای جانبازان شیمیایی است که از سال گذشته وارد برنامه توانبخشی شدند و بنیاد نیز در قالب یک برنامه علمی و محدود نسبت به توانبخشی این عزیزان اقدام کرده است. بنیاد همچنین بنا دارد در صورت موفقیت این برنامه که در حال حاضر به صورت آزمایشی آغاز شده است، آن را در سطح کشور به صورت عمومی اجرایی کند.
وی افزود: این برنامه که حدود یک سال به طول خواهد انجامید در نیمه راه قرار دارد و برنامههای آموزشی، فرهنگی و درمانی برای جانبازان و خانوادههای آنها در طول برنامه، اجرایی میشود.
مدیرکل مرکز مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بخش درمانی این گردهماییها اظهار کرد: اگر جانبازان عزیز مشکلاتی داشته باشند میتوانند آنها را مطرح کنند تا بنیاد آنها را به عنوان یک حمایت اجتماعی و سلامتی حل کند. در این گردهمایی یک متخصص ریه نیز حضور دارد تا در طول اجرای برنامه همه افراد را ویزیت و پایش سلامت کند. همچنین قرار است یک خط تلفن نیز ایجاد کنیم تا جانبازان شیمیایی اگر مشکل خاصی داشته باشند، بتوانند با یک فوق تخصص ریه تماس و مشاوره بگیرند.
صدیقی مقدم افزود: بخش زیادی از این گردهمایی با مدیریت خود جانبازان شیمیایی برنامهریزی و طراحی شده است و تشکل جانبازان شیمیایی درباره وظایف و مسئولیتهای هر کدام از جانبازان و اینکه آنها چگونه میتوانند به یکدیگر کمک کنند توضیحاتی ارائه میدهند. همچنین در این برنامه چند سخنرانی آموزشی اجرا میشود و در انتها نیز دکتر قانعی سرپرست علمی طرح علاوه بر سخنرانی به پرسشهای جانبازان درباره مشکلاتشان پاسخ خواهد داد.
وی ضمن تأکید بر تداوم برگزاری این کارگاه آموزشی و گردهماییها در هر دو تا سه ماه، درباره نتایج برگزاری این برنامه تصریح کرد: در حال حاضر و پس از بررسی نتایج، مشخص شده است این کارگاهها و گردهماییها بسیار ارزشمند و اثرگذار است. در بخش توانمندی، تأکید بنیاد فقط بر درمان دارویی نیست بلکه تغییر روش زندگی و نگرش به بیماری و همچنین تشویق افراد به یک زندگی فعالانه همراه با تمرینات و فعالیتهای زندگی مدنظر است.
انتهای پیام/