یادواره شهدای شهر قهاوند با محوریت شهیدان حسین و محمد رضایی برگزار شد
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۵
یادواره شهدای شهر قهاوند با محوریت شهیدان حسین و محمد رضایی روز پنجشنبه 15 آذر در منزل یکی ازهمرزمان شهدا برگزار گردید .
به گزارش بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همدان، یادواره شهدای شهر قهاوند با محوریت شهیدان حسین و محمد رضایی روز پنجشنبه 15 آذرماه در منزل یکی ازهمرزمان شهدا برگزار گردید .
در این مراسم که خانواده های معظم شهدا، جمعی از دوستان و همرزمان شهدا، اقشار مختلف مردم ، امام جمعه و فرمانده سپاه قهاوند حضور داشتند ، صفدریان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همدان در سخنانی با اشاره به اهمیت برپایی این یادواره ها اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و من به عنوان یکی از خادمین شهدا از برپا کنندگان این یادواره تشکر میکنم .
ایشان همچنین با اشاره به شرایط کنونی کشور پیروی از رهبری را باعث خوشحالی روح شهدا و ضامن سربلندی کشور ونا امیدی دشمنان برشمرد .
انتهای پیام/